ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών σε Καβάλα και Σέρρες

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών σε Καβάλα και Σέρρες

Με οργανωμένες επιχειρήσεις σε περιοχές της Καβάλας και των Σερρών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τρεις Έλληνες που διακινούσαν ναρκωτικά σε διαφορετικές περιπτώσεις. Μάλιστα, κατά την έρευνα στο σπίτι του ενός σε οικισμό της Καβάλας, βρέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν δύο συσκευασίες και τρία κουτιά αλουμινίου που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 533 γραμμαρίων. Άλλες πέντε συσκευασίες και δύο κουτιά αλουμινίου με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 77,4 γραμμαρίων ανακάλυψαν οι αστυνομικοί και στην κατοικία του δεύτερου δράστη, σε άλλον οικισμό της Καβάλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τρίτος διακινητής συνελήφθη σε οικισμό των Σερρών, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας έκαναν έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ξετρύπωσε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 103,7 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Και οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.