ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλλοδαπός επιδειξίας παρενόχλησε 2 γυναίκες στα Φιλιάτρα: Γδύθηκε κι άρχισε να τις βρίζει

Αλλοδαπός επιδειξίας παρενόχλησε 2 γυναίκες στα Φιλιάτρα: Γδύθηκε κι άρχισε να τις βρίζει

Ένας 23χρονος επιδειξίας αλλοδαπός πραγματοποίησε μέσα σε 48 ώρες δύο παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών που εργάζονται στο ίδιο περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, πριν συλληφθεί.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε γίνει το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν ο νεαρός επιδειξίας είχε κατεβάσει προκλητικά το παντελόνι του μπροστά στην γυναίκα, όμως είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν φτάσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Τριφυλίας. Τ

Το πρωί της Πέμπτης, όμως, ο αλλοδαπός επέστρεψε και βρήκε στο περίπτερο την ιδιοκτήτριά του, την οποία άρχισε να βρίζει και να απειλεί χωρίς λόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη φορά, όμως, οι αστυνομικοί επενέβησαν εγκαίρως και πέρασαν χειροπέδες στον 23χρονο, ενώ βρήκαν και διεγερτικά χάπια στο σακίδιο που είχε μαζί του. Ο νεαρός, που είχε προκαλέσει και άλλα επεισόδια στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.