Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με ένα τόνο υφάσματα

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με ένα τόνο υφάσματα

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Ασπροβάλτας προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας 35, 40, 42 και 57 ετών.

Οι τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων είχε κλαπεί από την περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες έκλεψαν το προηγούμενο διάστημα το όχημα από το Ωραιόκαστρο ενώ ήταν φορτωμένο με περίπου ένα τόνο υφάσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, κατασχέθηκε από τις Αρχές το δεύτερο όχημα ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων, ενώ προέκυψε ότι σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμεί διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ‘Αμφισσας, σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του επιβλήθηκε με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.