ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιερία: 39χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ 41χρονο – Είχαν συναντηθεί για να λύσουν τις διαφορές τους

Πιερία: 39χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ 41χρονο – Είχαν συναντηθεί για να λύσουν τις διαφορές τους

Παρά «τρίχα» φαίνεται πως γλίτωσε τη σύλληψη ο 39χρονος δράστης που πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν 41χρονο σε περιοχή της Πιερίας, το πρωί της περασμένης Τρίτης, καθώς η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια μετά την παρέλευση των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Ο 39χρονος, είχε συναντηθεί με το θύμα με το οποίο είχε προσωπικές διαφορές, με σκοπό να τις επιλύσουν. Έφτασαν και οι δυο με τα οχήματά τους στο σημείο του ραντεβού, αλλά μόλις ο πρώτος προσέγγισε με το δικό του όχημα τον δεύτερο, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο μηρό τραυματίζοντάς τον!

​Αμέσως μετά διέφυγε, ενώ ο 41χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όχημα του 39χρονου εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή περιοχή και κατασχέθηκε, αλλά ο ίδιος είχε εξαφανιστεί. Ταυτοποιήθηκε από τον αριθμό κυκλοφορίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και οπλοχρησία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.