«Σήκωσαν» το σπίτι γνωστού Παραολυμπιονίκη – Του πήραν μέχρι και τη δάδα (βίντεο)

«Σήκωσαν» το σπίτι γνωστού Παραολυμπιονίκη – Του πήραν μέχρι και τη δάδα (βίντεο)

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο γνωστός παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης.

Άγνωστοι διαρρήκτες έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη ενώ εκείνος έλειπε για την αγωνιστική προετοιμασία του στα Χανιά.

«Ένας φίλος μου μπηκε μέσα στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη γιατί εγώ έλειπα. Ήταν χάλια»​ δηλώνει.

«Ήμουν στα Χανιά και είπα σε έναν φίλο μου να πάει στο σπίτι μου. Εκείνος έφτασε και βρήκε την πόρτα ανοιχτή. Το σπίτι ήταν χάλια άνω κάτω. Μου πήραν πολλά αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν πάνω από 10.000 ευρώ. Κατά πάσα πιθανότητα πήραν και τη δάδα των αγώνων. Ευτυχώς δεν είχα χρήματα μέσα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε: «Η εικόνα στο σπίτι ήταν αυτή που είδατε στο βίντεο. Ήταν χάλια όλα τα δωμάτια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτοί που με διέρρηξαν, ας φέρουν τα πράγματα πίσω. Ξέρουν γιατί… (περιοχή Καραμπουρνάκι-Θεσσαλονίκη)», έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να αναρτήσει στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα παπούτσια που του έκλεψαν οι δράστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.