ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΛ.ΑΣ.: Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.5 εκατ. ευρώ – «Λουκέτα» σε 8 επιχειρήσεις ανάμεσα τους οίκος ανοχής

ΕΛ.ΑΣ.: Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.5 εκατ. ευρώ – «Λουκέτα» σε 8 επιχειρήσεις ανάμεσα τους οίκος ανοχής

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν 188.642 ελέγχους το τριήμερο 20-22 Νοεμβρίου όπου καταγράφηκαν 5.121 παραβάσεις, με συνολικό πρόστιμο 1.546.677 ευρώ.

Δεν έλειψαν όμως και οι παραβάσεις από πλευράς επαγγελματιών, που κυρίως αφορούσαν μη τήρηση των μέτρων αναστολής ή των ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου τους. Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του οίκου ανοχής, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς λειτουργούσε ενώ θα έπρεπε να ήταν κλειστός, σύμφωνα με τα μέτρα του lockdown, ενώ πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στην υπεύθυνη.

Επίσης, σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, πρόστιμα συνολικού ύψους 7.500 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή δραστηριότητας επιβλήθηκαν σε πέντε παραγωγούς- επαγγελματίες πωλητές οργανωμένων λαϊκών αγορών, επειδή οι πάγκοι τους δεν τηρούσαν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε γυμναστήριο στην Αττική, επειδή λειτουργούσε παρά την αναστολή λειτουργίας του κλάδου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, «λουκέτο» για 15 ημέρες μπήκε σε τρία καταστήματα για μη τήρηση της προβλεπόμενης αναλογίας ατόμων ανά τ.μ. συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας. Τέλος, πρόστιμο 6.000 ευρώ επιβλήθηκε σε διοργανωτή πολιτιστικής εκδήλωσης και στα συμμετέχοντα άτομα, για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων ενώ υπάρχει απαγόρευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.