ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εξαφανισμένος εδώ και έναν μήνα ο Χ.Παππάς – Συνεχίζονται οι έρευνες από ΕΥΠ και Interpol

Εξαφανισμένος εδώ και έναν μήνα ο Χ.Παππάς – Συνεχίζονται οι έρευνες από ΕΥΠ και Interpol

O Χρήστος Παππάς έχει καταφέρει να βρίσκεται έναν μήνα εκτός φυλακής, παρότι άπαντες τον αναζητούν, με ΕΥΠ και Interpol να ρίχνουν τα δίχτυα τους και εκτός Ελλάδας.

Σε Αλβανία και Σερβία έχουν εστιάσει τις έρευνες τους οι διωκτικές αρχές της χώρας, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του φυγόποινου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. Ο Παππάς έχει συμπληρώσει ήδη έναν μήνα εκτός φυλακής, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες του, που έχουν προφυλακιστεί και εκτίουν τις ποινές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον εντοπισμό του, έχει συσταθεί ειδικό κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προκειμένου να τον εντοπίσουν και τα τον οδηγήσουν στην φυλακή.

Από την πρώτη μάλιστα στιγμή που έγινε γνωστή η εξαφάνισή του, ενημερώθηκε και η Interpol.

Ο Χρήστος Παππάς κατάφερε να «εξαφανιστεί», προφανώς λόγω πλημμελούς φύλαξης, με αστυνομικές πηγές, να επιρρίπτουν ευθύνες στην ΕΥΠ, καθώς στελέχη της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρονται να «τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους, αυτοί ήταν υπεύθυνοι για την φύλαξη τους», όπως αναφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «κάζο» της εξαφάνισης Παππά ενόχλησε τα υψηλότερα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ και ζητήθηκε η άμεση σύλληψή του. Κάτι που εδώ και έναν μήνα δεν έχει καταστεί εφικτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.