ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της δολοφονίας 56χρονου Γάλλου σε ξενοδοχείο

Κρήτη: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της δολοφονίας 56χρονου Γάλλου σε ξενοδοχείο

Σήμερα, αναμένεται να βγει η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου για την υπόθεση της δολοφονίας 56χρονου Γάλλου σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Κατηγορούμενη είναι η 45χρονη σύντροφός του η οποία φέρεται να του αφαίρεσε τη ζωή χτυπώντας τον με ένα ψαλίδι. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε χθες το πρωί της Δευτέρας, με την 45χρονη, σύμφωνα με το cretalive, να επιμένει στην αθωότητα της, υποστηρίζοντας ότι ο φίλος της αυτοτραυματίστηκε.

Αστυνομικοί, υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν, αλλά και πραγματογνώμονες κατέθεσαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Υποστηρίχθηκε ότι τα τραύματα που προκλήθηκαν συνάδουν με την εκδοχή του αυτοτραυματισμού. Αναφέρθηκε ότι τα περισσότερα τραύματα που έφερε το θύμα ήταν επιπόλαια πλην ενός, στη δεξιά πλευρά, που ήταν και το θανατηφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η πραγματογνωμοσύνη γενετιστή έδειξε ότι στις λαβές του ψαλιδιού ανιχνεύτηκε DNA του θύματος και δεύτερου ατόμου, όχι πάντως της κατηγορούμενης. Αντιθέτως στις μύτες του ψαλιδιού ανιχνεύτηκε DNA και του θύματος και της κατηγορούμενης, γεγονός που κατά την υπεράσπιση επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 45χρονης ότι στην προσπάθεια της να τον αποτρέψει από τον αυτοτραυματισμό, τραυματίστηκε και η ίδια. Στην απολογία της υποστήριξε ότι τον αγαπούσε και δεν θα του έκανε ποτέ κακό. Στην δίκη δεν υπάρχει πολιτική αγωγή αν και στην αρχή είχε κινηθεί η διαδικασία από συγγενείς του θύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.