ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έγκλημα στη Μάνη: Το μήνυμα στο κινητό της 44χρονης «όπλισε» το χέρι του συζύγου – «Της είχε παθολογική ζήλια» (βίντεο)

Έγκλημα στη Μάνη: Το μήνυμα στο κινητό της 44χρονης «όπλισε» το χέρι του συζύγου – «Της είχε παθολογική ζήλια» (βίντεο)

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Μάνη Λακωνίας.

Ο 44χρονος που μετά από καυγά, σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο.

Το κορίτσι τηλεφώνησε άμεσα σε συγγενείς τους και ζήτησε βοήθεια, καθώς ο 19χρονος αδελφός της δεν βρισκόταν εκείνη στο σπίτι εκείνη την ώρα.

«Πέρναγε μαύρη ζωή, τη χτυπούσε»

Συγγενής της άτυχης 44χρονης υποστηρίζει ότι μόλις πριν από μερικές μέρες η γυναίκα τούς αποκάλυψε, τι συνέβαινε.

«Πέρναγε μαύρη ζωή, τη χτυπούσε κιόλας. Ήταν τέτοιος ο τρόμος της που φοβόταν να πάει στην αστυνομία ή στον Εισαγγελέα να τον καταγγείλει. Μας είπε πως ο άνδρας της είναι ένας καταθλιπτικός σχιζοφρενής. Έπαιρνε ψυχοφάρμακα και τελευταία τα είχε κόψει. Ο δεύτερος ψυχίατρος που πήγαν του είχε πει ότι πρέπει να του πάρει την άδεια οπλοφορίας για το κυνηγετικό όπλο», λέει συγγενής του θύματος.

«Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια»

Η αδελφή του 44χρονου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψε τι συνέβη τα μοιραία αυτά λεπτά.

«25 χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν καυγαδίσει… Όμως είχε εξάρσεις. Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία την τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε. Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, είχε θέματα» τόνισε.

Το μήνυμα στο κινητό του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μήνυμα που είδε ο φερόμενος ως δράστης στο κινητό της 44χρονης τον εκνεύρισε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος καυγάς και στο τέλος έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του.

Ο 44χρονος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδελφής του, η οποία τον είχε καταγγείλει στις Αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο.

Στον Εισαγγελέα ο 44χρονος

O 44χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Εισαγγελέα Γυθείου.

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, με το 44χρονο να παίρνει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.