ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χειροπέδες σε δύο άτομα – Είχαν στην κατοχή τους έξι κιλά κάνναβης

Χειροπέδες σε δύο άτομα – Είχαν στην κατοχή τους έξι κιλά κάνναβης

Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, εντόπισαν στην κατοχή ενός 62χρονου και μίας 48χρονης, που συνελήφθησαν σε περιοχή της Αθήνας, ποσότητα κάνναβης, που φθάνει περίπου τα έξι κιλά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση, πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια του 62χρονου και της 48χρονης, όπου βρήκαν, μεταξύ άλλων, περίπου έξι κιλά κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, 73 ναρκωτικά δισκία, δύο ζυγαριές ακριβείας, καθώς και αντικείμενα σχετικά με την συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, σε βάρος του 62χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς και του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, για φοροδιαφυγή, πλαστογραφία και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος και η 48χρονη χρησιμοποιούσαν τα σπίτια τους ως χώρους αποθήκευσης ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.