Κρήτη: Ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά για Γαλλίδα – Μαχαίρωσε τον σύντροφό της με μαχαίρι

Κρήτη: Ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά για Γαλλίδα – Μαχαίρωσε τον σύντροφό της με μαχαίρι

Το δικαστήριο επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στην 45χρονη Γαλλίδα, που σκότωσε τον σύντροφό της με ψαλίδι, το 2019 στην Κρήτη.

Η 45χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρνείται όσα της αποδίδουν οι Αρχές, υποστηρίζοντας ότι ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα. Η γυναίκα είχε υποστηρίξει μετά τη σύλληψή της ότι ο σύντροφός της είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μιλώντας πριν από μερικούς μήνες μέσα από τις φυλακές της Θήβας, αναφέροντας ότι είναι αθώα και ότι στο φονικό όπλο που εντοπίστηκε βρέθηκε μόνο το γενετικό υλικό του 56χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είμαι ένοχη. Με κατηγορούν, κατά τη γνώμη μου, άδικα. Είμαι κλεισμένη στη φυλακή για το τίποτα. Δεν έκανα τίποτα! Η δικαστής και ο εισαγγελέας που ανέλαβε με κατηγόρησαν αμέσως χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις. Πήρε το ψαλίδι και μαχαίρωσε τον εαυτό του και εγώ φώναζα “σταμάτα, σταμάτα”»! Εγώ πιστεύω ότι δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό του, αλλά όχι να πεθάνει», είχε πει η κατηγορούμενη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.