Κορωνοϊός: Δεκάδες κρούσματα σε αστυνομικούς στη δυτική Ελλάδα

Κορωνοϊός: Δεκάδες κρούσματα σε αστυνομικούς στη δυτική Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δεκάδες κρούσματα του κορωνοϊού σε αστυνομικούς στη δυτική Ελλάδα.

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν τάχιστα, με την κατάσταση να μοιάζει πολύ πιο σοβαρή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.gr, πρόκειται για 33 διαπιστωμένα κρούσματα σε αστυνομικούς υπαλλήλους.

Ακόμη αναμένονται κι άλλα αποτελέσματα από τα τεστ με την ανησυχία να είναι έκδηλη για το πώς θα γίνει η διαχείριση της κατάστασης.

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι που διαπιστώθηκαν θετικοί έδωσαν δείγματα το Σάββατο και μέχρι σήμερα (Τρίτη) εργάζονταν κανονικά.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για αστυνομικούς από διαφορετικές υπηρεσίες, κάτι που προκαλεί αναστάτωση για το πόσο και σε ποιους έχει διασπαρεί ο ιός.

Τα 33 πρώτα θετικά κρούσματα είναι ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που δημιουργεί «βραχυκύκλωμα» στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, καθώς πρόκειται για σχεδόν το 1/4 των υπαλλήλων που υπηρετούν εκεί, οι οποίοι αυτομάτως περνούν σε καθεστώς καραντίνας.

Αμέσως δημιουργείται το ερώτημα πώς και με ποιους θα καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις, δεδομένου του ήδη υψηλού φόρτου εργασίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί λόγω της καραντίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άπαντες περιμένουν τα τεστ των υπολοίπων που θα δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.