ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπόθεση Ν.Σφακιανάκη – Α.Κούγιας: «Θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά» (βίντεο)

Υπόθεση Ν.Σφακιανάκη – Α.Κούγιας: «Θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά» (βίντεο)

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων σχετικά με την υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή.

«Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δικιά του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε ότι ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του» τόνισε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του ήταν για προσωπική του χρήση, υπογραμμίζοντας ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

«Θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά»

«Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά. Στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες μπορεί σε κάποιον να παράπεσε» τόνισε.

Μιλώντας για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια μονίμου οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές.

«Νόμιζε ότι ήταν τυπική η ανανέωση της αδείας. Ήξερε ότι έπρεπε να ανανεωθεί, αλλά με τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν το είχε πολύ ανάγκη το όπλο ώστε να προχωρήσει στην τυπική ανανέωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Νότης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με φάρμακα, πέρασε μεγάλη περιπέτεια και αρνείτο να δεχθεί αγωγή» πρόσθεσε αναφορικά με τα ναρκωτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.