ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νότης Σφακιανάκης: Εδώ και τέσσερα χρόνια είχε λήξει η άδεια οπλοφορίας του – Δεν ήταν για το 9άρι

Νότης Σφακιανάκης: Εδώ και τέσσερα χρόνια είχε λήξει η άδεια οπλοφορίας του – Δεν ήταν για το 9άρι

Για τις 2 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη που το βράδυ της Κυριακής (29/11) συνελήφθη μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣ για οπλοκατοχή και κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα για άδεια οπλοφορίας του Νότη Σφακιανάκη είχε απορριφθεί μια φορά, ενώ είχε και δύο αποτυχίες το 2016 προκειμένου να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια για το 9άρι πιστόλι που βρέθηκε στο τζιπ που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, το αίτημα του τραγουδιστή απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή χορήγησης αδειών οπλοφορίας, ενώ δύο φορές κόπηκε στις ειδικές εξετάσεις για το χειρισμό όπλου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προηγούμενη άδεια του Νότη Σφακιανάκη που αφορούσε άλλο όπλο και όχι αυτό που βρέθηκε πάνω του το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου ήταν σε ισχύ από το 2002 και δεν εγκρίθηκε ξανά το 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά, μετά το 1997, που ο Νότης Σφακιανάκης συλλαμβάνεται για παραβίαση του νόμου περί όπλων. Τότε, είχε βρεθεί κατηγορούμενος έπειτα από μια αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης του πολυτελούς ΙΧ του. Στα χέρια του δράστη είχε βρεθεί ένα πιστόλι αερίου, το οποίο είχε πάρει μέσα από το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, χωρίς ο τελευταίος να έχει άδεια οπλοφορίας. Και τότε του είχε ασκηθεί δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.