ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλμυρός: Συνελήφθη Βούλγαρος που είχε 21χρονη για… σκλάβα του

Αλμυρός: Συνελήφθη Βούλγαρος που είχε 21χρονη για… σκλάβα του

Μία ιδιαίτερη περίπτωση αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί, όταν ένας νεαρός Βούλγαρος εμφανίστηκε στο τμήμα Αλμυρού για να δηλώσει εξαφάνιση της 21χρονης φίλης του, την οποία αποδείχθηκε ότι ο ίδιος είχε μετατρέψει σε σκλάβα του.

Σε όσα ισχυρίστηκε ο 27χρονος αλλοδαπός, οι αστυνομικοί διέκριναν αντιφάσεις που τους προκάλεσαν υποψίες και άρχισαν να αναζητούν τα ίχνη της νεαρής Βουλγάρας. Η κοπέλα εντοπίστηκε στο σπίτι συγγενών της στον Αλμυρό, αλλά δήλωσε ότι ήθελε να μείνει μακριά από τον υποτιθέμενο φίλο της, ο οποίος την είχε πείσει να έρθει στην Ελλάδα πριν από ένα χρόνο, με το πρόσχημα ότι θα την παντρευόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, πήρε την ταυτότητά της και την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι, όπου τη χτυπούσε και την εξανάγκαζε να εργάζεται στα χωράφια της περιοχή, παρακρατώντας όσα χρήματα έπαιρνε από την εργασία της! Μετά τις αποκαλύψεις, ο 27χρονος Βούλγαρος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με κατηγορίες για παράνομη κατακράτηση, εμπορία ανθρώπου και υπεξαγωγή εγγράφου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.