Σέρρες: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί που εισήγαγαν λαθραία ποτά στη χώρα μας

Σέρρες: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί που εισήγαγαν λαθραία ποτά στη χώρα μας

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, έπειτα από σχετικό έλεγχο σε περιοχή των Σερρών, κατέληξαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι κατηγορούνται πως εισήγαγαν στη χώρα μας λαθραία ποτά.

Στο όχημα που επέβαιναν διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 175 φιάλες και δοχεία, με συνολικά 288 λίτρα αλκοολούχων ποτών, ποσότητες που σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., είχαν εισάγει -μέσω του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα- χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, ο προορισμός τους. Εκτός από τη δικογραφία για παραβίαση του τελωνειακού κώδικα εις βάρος των συλληφθέντων, βεβαιώθηκαν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.