ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κινηματογραφική καταδίωξη ΙΧ – Συνελήφθησαν οι ληστές που ξήλωναν χρηματοκιβώτια στο Παλαιό Ψυχικό

Κινηματογραφική καταδίωξη ΙΧ  – Συνελήφθησαν οι ληστές που ξήλωναν χρηματοκιβώτια στο Παλαιό Ψυχικό

Έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη που σημειώθηκε στους δρόμους της Αθήνας, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Παλαιό Ψυχικό, οι ληστές που ξήλωναν χρηματοκιβώτια.

Όλα ξεκίνησαν, όπως περιγράφει ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας, στις 3.15 όταν περιπολικό έλαβε σήμα για διάρρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στη λεωφόρο Καρέα στον Βύρωνα.

Οι άντρες της Άμεσης Δράσης προσέγγισαν στο σημείο και σε μικρή απόσταση είδαν ένα ογκώδες και πολυτελές τζίπ να φεύγει. Σε συνεννόηση με τον αξιωματικό του επιχειρησιακού κέντρου στη ΓΑΔΑ άρχισαν την καταδίωξη. Το όχημα το οποίο μόλις είχε κλαπεί ανέπτυξε ταχύτητα, πλήν όμως ο έμπειρος οδηγός του περιπολικού δεν άφησε περιθώρια στους κλέφτες να χαθούν από το οπτικό του πεδίο.

Ταυτόχρονα στην καταδίωξη μπήκαν ακόμα δύο περιπολικά. Το κλεμμένο όχημα κατέβηκε τη λεωφόρο Κατεχάκη, μπήκε στη λεωφόρο Μεσογείων, από εκεί στην οδό Παπαδά. Στην καταδίωξη συμμετείχαν και πολλές ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Τελικά το τζιπ μάρκας BMW στο τέρμα της οδού Δάφνης στο Παλαιό Ψυχικό, έσπασε την μπάρα εισόδου στο παλιό λατομείο και μπήκε μέσα. Εκεί εγκατέλειψαν οι δράστες το όχημα και προσπάθησαν να ξεφύγουν πεζοί. Μετά από λίγο οι δύο δράστες (αλβανικής καταγωγής) συνελήφθησαν. Στο κλεμμένο όχημα βρέθηκε και το χρηματοκιβώτιο το οποίο είχαν κλέψει απο τη μάντρα αυτοκινήτων, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.