Ρόδος: Απίστευτοι οι ισχυρισμοί του γυναικολόγου που κατηγορείται από 20 γυναίκες

Ρόδος: Απίστευτοι οι ισχυρισμοί του γυναικολόγου που κατηγορείται από 20 γυναίκες

Είμαι θύμα σκευωρίας σε μια υπόθεση που μεθοδεύτηκε από την πρώην ερωμένη μου. Εκείνη, ξεκίνησε την υπόθεση των δήθεν κακοποιημένων γυναικών, επειδή της ανακοίνωσα την απόφασή μου να διακόψουμε τις σχέσεις μας τον περασμένο Φεβρουάριο» δήλωσε ο γιατρός.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο 64χρονος σε μια προσπάθεια να αντικρούσει τη χιονοστιβάδα των καταγγελιών, όλα όσα περιγράφουν οι μηνύτριες είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη εις βάρος του με ψευδή στοιχεία, ορχηστρωμένη από μια γυναίκα αράχνη που θέλει να τον εκδικηθεί και παρέσυρε και τις υπόλοιπες μηνύτριες, με στόχο την ηθική και οικονομική του εξόντωση.

«Η μεθοδευμένη και οργανωμένη αυτή εξόντωσή μου πηγάζει και από το γεγονός ότι ενώ οι καταγγέλλουσες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, τις υποθέσεις τους ανέλαβαν δύο συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία με στόχο να υπάρξει μια κοινή υπερασπιστική γραμμή» συμπλήρωσε.

Τις εξέταζε χωρίς γάντι και με ανοιχτό παντελόνι

Η καταγγελλόμενη δράση του γυναικολόγου ήρθε στο φως, όταν μια 55χρονη γυναίκα τον περασμένο Αύγουστο τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ήταν η πρώτη που πήγε στις αρχές και περιέγραψε πράξεις που δεν συνάδουν καθόλου με γυναικολογική εξέταση, με τον γιατρό να έχει μάλιστα ανοιχτό το παντελόνι του.

Ο 64χρονος γυναικολόγος που εργάζεται σε νοσοκομείο υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε να επιδοθεί σε τέτοιες πράξεις σεξουαλικού χαρακτήρα με ανοιχτή την πόρτα του ιατρείου του.

«Οι πόρτες των ιατρείων του νοσοκομείου όπου εργάζομαι είναι ανοιχτές και προσβάσιμες στο νοσηλευτικό προσωπικό. Μέχρι σήμερα έχω εξετάσει 30.000 γυναίκες χωρίς να έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, ούτε ένα παράπονο, ούτε μια καταγγελία εις βάρος μου» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 20 γυναίκες από 18 έως 58 ετών, που κατηγορούν τον γυναικολόγο από την Ρόδο για ασέλγεια ακόμα και βιασμό, δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενώ τρεις από αυτές είναι κάτοικοι του εξωτερικού που πέρασαν κάποιο διάστημα στη Ρόδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.