ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παλλήνη: Στόχος διαρρηκτών 83χρονος – Άρπαξαν κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, 60 χρυσές λίρες & 4.000 ευρώ

Παλλήνη: Στόχος διαρρηκτών 83χρονος – Άρπαξαν κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, 60 χρυσές λίρες & 4.000 ευρώ

Διαρρήκτες, κατάφεραν να αποσπάσουν από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Παλλήνη, κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, 60 χρυσές λίρες, αλλά και μετρητά που φτάνουν τα 4.000 ευρώ.

Ανενόχλητοι, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι κι αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, εντόπισαν τη λεία τους, άρπαξαν τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Ο 83χρονος ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι η περιουσία του είχε κάνει «φτερά», ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς, οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 11:00 το πρωί.

Όλα δείχνουν ότι οι κακοποιοί γνώριζαν ότι ο 83χρονος είχε λίρες και κοσμήματα στο σπίτι κι όταν βρήκαν την κατάλληλη στιγμή, μπήκαν στη μονοκατοικία και τα άρπαξαν.

Οι ηλικιωμένοι το τελευταίο διάστημα έχουν δεχθεί απανωτές επιθέσεις από διαρρήκτες, ενώ η περιοχή της Παλλήνης και του Κορωπίου έχει αρκετά συχνά καταγγελίες για δράση οργανωμένων κυκλωμάτων, ληστών και διαρρηκτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εντοπίσουν μάρτυρες που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα να είχαν εντοπίσει ύποπτες κινήσεις αγνώστων γύρω από το σπίτι του ηλικιωμένου, ενώ DNA και αποτυπώματα ενδεχομένως να τους οδηγήσουν σε συγκεκριμένα άτομα που είναι γνωστά στις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.