Ληστές «τρύπωσαν» σε μονοκατοικία στην Κηφισιά και άρπαξαν κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας

Ληστές «τρύπωσαν» σε μονοκατοικία στην Κηφισιά και άρπαξαν κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας

Ληστεία σημειώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε μονοκατοικία 48χρονου στην Κηφισιά, όπου οι διαρρήκτες άρπαξαν κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας.

Μάλιστα οι εισβολείς, που τρύπωσαν και έκαναν το πλιάτσικο, πριν εξαφανιστούν ξήλωσαν και άρπαξαν το καταγραφικό προκειμένου να μην αφήσουν πίσω τους το παραμικρό ίχνος.

Η διάρρηξη σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ ο 48χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε στο εξοχικό του. Ο άνδρας μόλις επέστρεψε λίγο μετά τις 19:30, είδε το σπίτι του επί της οδού Άγγελου Σικελιανού λεηλατημένο.

Οι άγνωστοι «ποντικοί» παραβίασαν την πόρτα της μονοκατοικίας αφού πρώτα έβγαλαν οff τον συναγερμό «πνίγοντας» τον σε έναν κουβά νερό. Στη συνέχεια γλίστρησαν στο εσωτερικό και όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία το θύμα αφαίρεσαν κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φεύγοντας δε, για να σβήσουν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να τους καρφώσει στους διώκτες τους, ξήλωσαν και πήραν μαζί τους το καταγραφικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.