ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Ένταλμα σύλληψης κατά του 45χρονου Αλβανού δολοφόνου

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Ένταλμα σύλληψης κατά του 45χρονου Αλβανού δολοφόνου

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού εξέδωσε η ανακρίτρια Κορίνθου αναφορικά με το διπλό φονικό σε εξοχική κατοικία στο Λουτράκι τον περασμένο Οκτώβριο.

Το ένταλμα σύλληψης αφορά τον 45χρονο πρώην φίλο της 42χρονης αλλοδαπής που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών έχει διαφύγει στη χώρα του και για αυτό τον λόγο η Ασφάλεια Κορίνθου θα ζητήσει να μετατραπεί το ένταλμα σε διεθνές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δακτυλικά αποτυπώματα του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν στην εξοχική κατοικία στο Λουτράκι που έγινε το διπλό στυγερό έγκλημα.

Ο 45χρονος Αλβανός είχε φτάσει στο Λουτράκι το βράδυ του διπλού φονικού με νοικιασμένο αυτοκίνητο το οποίο είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείς.

Αφού κατακρεούργησε την 42χρονη Ουκρανή και τον Έλληνα φαρμακοποιό φίλο της, τους αφαίρεσε τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Με το νοικιασμένο αυτοκίνητο επέστρεψε από το Λουτράκι στην Αθήνα και αφού το καθάρισε, το παρέδωσε στην εταιρεία ενοικιάσεων στο Μοσχάτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.