ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη τζιχαντιστής στη Θεσσαλονίκη – Δήλωνε «πρόσφυγας» αλλά συμμετείχε σε πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα

Συνελήφθη τζιχαντιστής στη Θεσσαλονίκη – Δήλωνε «πρόσφυγας» αλλά συμμετείχε σε πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα

Στη σύλληψη ενός «πρόσφυγα» που ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στο μέτωπο Αλ-Νούσρα, πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, προχώρησαν οι ελληνικές αρχές.

Πρόκειται για 33χρονο Σύρο, στον οποίο, σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα των Ολλανδών, αποδίδονται πράξεις συνδεόμενες με τρομοκρατία. Ο 32χρονος φέρεται να ζούσε στην Ολλανδία, όπου του είχε χορηγηθεί το καθεστώς του πρόσφυγα.

Στη συγκεκριμένη χώρα ζει η σύζυγός του, όπως επίσης τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Ο «πρόσφυγας» συνελήφθη σε καμπ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη και μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Ολλανδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραμένει υπό κράτηση και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 33χρονος συναινεί στην έκδοσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.