Το υπουργείο Mετανάστευσης μας ενημερώνει: Κανονικά οι εργασίες στον τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών στο Καρά Τεπέ!

Το υπουργείο Mετανάστευσης μας ενημερώνει: Κανονικά οι εργασίες στον τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών στο Καρά Τεπέ!

Κυριολεκτικά «στον κόσμο» του το λεγόμενο υπουργείο Μετανάστευσης. Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το δημοσίευμα του pronews.gr με τον τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών μουσουλμάνων που έχει κατασκευαστεί στην περιοχή Καρά Τεπέ στην Λέσβο, «ατάραχο» και με νέο βίντεο επιχειρεί να εμφανίσει ως «θετικό» το γεγονός της δημιουργίας του τεράστιου αυτού καταυλισμού.

«Οι εργασίες στο προσωρινό ΚΥΤ στο Μαυροβούνι της Λέσβου εξελίσσονται κανονικά» αναφέρει το υπουργείο, αλλά φυσικά τίποτα το προσωρινό δεν πρόκειται να έχει αφού τα κονδύλια για τη μίσθωση εκτάσεων φτάνουν μέχρι το 2025 και φυσικά αναμένεται παράταση της μίσθωσης.

Και αυτό είναι το «καλό νέο»: Γύρω από τη νέα πόλη, που συγκεντρώνει πάνω από 10.000 μουσουλμάνους, κυκλοφορούν χωρίς κανένας να κάνει οτιδήποτε για την επιστροφή τους στην πατρίδες τους, πάνω από 5.000 μουσουλμάνοι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ.

Όλα αυτά την ώρα που η Κομισιόν το… σκέπτεται να δώσει την άδεια (!) στην Ελλάδα για επιστροφή πίσω στην Τουρκία 1.450 (όλων κι όλων) παράνομων μεταναστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι απλά η χώρα είναι παραδομένη στα κύματα των λαθραίων μεταναστών, ανίκανη να προχωρήσει σε απελάσεις την ίδια ώρα που κατασκευάζει τεράστιους καταυλισμούς για χιλιάδες αλλοδαπούς πριν την προωθήσει στην περίφημη ενδοχώρα, αλλοιώνοντας δημογραφικά μια για πάντα και χωρίς επιστροφή την ελληνική κοινωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.