ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Ανήλικοι «φόρεσαν τα γυαλιά» σε επαγγελματίες ληστές – Άνοιξαν χρηματοκιβώτιο με οδηγίες από το Youtube

Χανιά: Ανήλικοι «φόρεσαν τα γυαλιά» σε επαγγελματίες ληστές – Άνοιξαν χρηματοκιβώτιο με οδηγίες από το Youtube

Τις ικανότητές τους στις ληστείες φαίνεται να δοκίμασε μία ομάδα ανηλίκων, που με την βοήθεια του Youtube κατάφεραν να ανοίξουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού επέστρεψαν και βρήκαν το χρηματοκιβώτιο ορθάνοιχτο και τα 1.500 ευρώ που περιείχε άφαντα! Όμως, βρήκαν και… γνώριμες τρίχες από έναν γνώριμο σκύλο σε έναν καναπέ και σε μια καρέκλα και αμέσως υποψιάστηκαν ποιος κρυβόταν πίσω από την διάρρηξη! Έτσι, υπέβαλαν καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, υποδεικνύνοντας ένα 16χρονο γειτονόπουλο που είναι και ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σκύλου!

Ο ανήλικος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι μαζί με δυο συνομήλικούς του είχαν διαρρήξει μια από τις εισόδους του διαμερίσματος, είχαν μεταφέρει στο σπίτι του το χρηματοκιβώτιο από το υπνοδωμάτιο όπου βρισκόταν και το άνοιξαν με οδηγίες που βρήκαν σε κανάλι του YouTube! Έπειτα, το επέστρεψαν στη θέση του, όμως τους ακολούθησε ο σκύλος του ενός, που βρήκε ευκαιρία να… αράξει στα έπιπλα αφήνοντας τα ίχνη του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις 16χρονοι, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, παρέδωσαν τα χρήματα που είχαν κλέψει και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.