Βοιωτία: Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Εύβοια & Αττική

Βοιωτία: Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Εύβοια & Αττική

Δεν έχουν τέλος, όπως φαίνεται οι αποκαλύψεις σχετικά με την δράση της εγκληματικής οργάνωσης που είχε εξαρθρωθεί το Νοέμβριο του 2018, καθώς από τότε όλο έρχονται στο φως νεότερα στοιχεία για την εμπλοκή των δέκα μελών της σε δεκάδες ληστείες κλοπές και εμπρησμούς σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Αττικής.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, η Ασφάλεια Θηβών διαλεύκανε άλλες τρεις ένοπλες ληστείες και οκτώ κλοπές σε εταιρείες με λεία καπνικά προϊόντα και χρηματοκιβώτια, τέσσερις απόπειρες κλοπής, μία φθορά σε Α.Τ.Μ. τράπεζας και τρεις εμπρησμούς κλεμμένων οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες ο οποίοι είχαν ως ορμητήριο μια περιοχή της δυτικής Αττικής, αλλά χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο και το σπίτι ενός από αυτούς σε περιοχή της Εύβοιας.

Η δράση της συμμορίας πηγαίνει όλο και πιο πίσω χρονικά, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι επιδρομές αυτές έγιναν από τις 2 Φεβρουαρίου του μακρινού 2017 ως τις 21 Ιουλίου του 2018!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Στο διάστημα αυτό τα μέλη της διέπραξαν τρεις ληστείες χτυπώντας τους υπαλλήλους και δένοντάς τους με tire up, μια σε εργοστάσιο απ’ όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και επιταγές, μια σε εταιρεία από την οποία επίσης έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο που όμως ήταν άδειο και μια ακόμη σε βάρος οδηγού από τον οποίο πήραν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.