Πατέρας ανηλίκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια – Έχουν και proficiency»

Πατέρας ανηλίκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια – Έχουν και proficiency»

Ο πατέρας των ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο μετρό μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε πως οι δύο ανήλικοι δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «παιδιά διαμάντια», ενώ πρόσθεσε πως έχουν πάρει και το proficiency.

Μιλώντας για το περιστατικό ο πατέρας των δύο παιδιών αρνήθηκε ότι εμπλέκονταν σε συμμορίες. «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» σημειώνει.

«Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα έλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα» προσθέτει, σημειώνοντας «εγώ τα ρώτησα για αυτό».

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται» δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε».

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα και τα πτυχία αγγλικών των παιδιών του για να δείξει το ποιόν τους.

«Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο σταθμάρχης για την επίθεση σε βάρος του, όλα ξεκίνησαν από παρατήρηση που τους έκανε ο ίδιος, επειδή δεν φορούσαν μάσκα και είχαν τοποθετήσει τα πόδια τους πάνω σε κάθισμα του Μετρό.

Σε βάρος των δύο ανηλίκων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Παράλληλα, σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη και για απείθεια, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.