ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένταση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης: Δεκάδες τσιγγάνοι θέλουν να μπουν στο νεκροταφείο

Ένταση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης: Δεκάδες τσιγγάνοι θέλουν να μπουν στο νεκροταφείο

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στα κοιμητήρια του Ευόσμου όπου δεκάδες τσιγγάνοι θέλουν να βρίσκονται σε κηδεία που θα γίνει σε λίγο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην είσοδο των κοιμητηρίων αποτρέποντάς τους από το να μπουν στο χώρο, με αποτέλεσμα κάποιοι να αντιδρούν και να επικρατεί ένταση.

Από την αστυνομία μέχρι στιγμής ζητείται από τον κόσμο να μείνει έξω από το νεκροταφείο και να μπει μόνο το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον ενώ όλοι οι υπόλοιποι, να μπουν λίγοι λίγοι αργότερα. Τελικά, μέσα στο νεκροταφείο μπήκαν λίγα αυτοκίνητα και περίπου 30 άτομα ενώ οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν έξω από την κεντρική πύλη των κοιμητηρίων.

Δείτε τις εικόνες του GRTIMES:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.