ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: 16χρονος δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας του στο Facebook για… εκδίκηση

Ρόδος: 16χρονος δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας του στο Facebook για… εκδίκηση

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ένας 16χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος φέρεται να δημοσίευσε τουλάχιστον πέντε φωτογραφίες προσωπικού περιεχομένου, της τότε φίλης του στο Facebook.

Η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις εις βάρος ενός 18χρονου σήμερα κάτοικου Αρχαγγέλου, για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου, για παραγωγή, διανομή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος της ηλικίας του, για παραγωγή, διανομή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που συμπλήρωσε το 15ο έτος της ηλικίας του και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

H ανάκριση για την υπόθεση ξεκίνησε χθες, Τετάρτη με την κατάθεση μιας 18χρονη σήμερα κοπέλας, πρώην συντρόφου του που σε ηλικία 16 ετών, όντας μαθήτρια της Β΄ Λυκείου, διαπίστωσε έντρομη ότι είπε πέσει θύμα του για λόγους αντεκδίκησης.

Πιο συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος που φέρεται να έδρασε το διάστημα Νοεμβρίου 2017 ως τον Ιούλιο του 2019 κατηγορείται ότι κατά την διάρκεια της σχέσης του με την συνομήλικη του εξασφάλισε πέντε φωτογραφίες της και ένα βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές τους τις οποίες μετά την απόφαση της να διακόψει μαζί του τις ανέβασε με μαζικό τρόπο σε σελίδες και ομάδες του facebook για να την εκδικηθεί!

Η ανήλικη τότε κοπέλα υπέστη πραγματικό κλονισμό, απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο ενώ υπέβαλε εις βάρος του μήνυση σε περιφερειακό αστυνομικό τμήμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις προσεχείς ημέρες θα κληθεί σε απολογία και ο κατηγορούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.