ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάνουν «φύλλο και φτερό» τη βίλα του Φώτη Ντούλου λίγο πριν την παραδώσουν στον νέο ιδιοκτήτη

Κάνουν «φύλλο και φτερό» τη βίλα του Φώτη Ντούλου λίγο πριν την παραδώσουν στον νέο ιδιοκτήτη

Νέες αστυνομικές έρευνες στη βίλα του ομογενούς Φώτη Ντούλου, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιανουάριο, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγα 24ωρα, λίγο πριν παραδοθεί στον νέο ιδιοκτήτη.

Από τον περασμένο Οκτώβριο η βίλα του Φώτη Ντούλου στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ έχει βγει προς πώληση έναντι 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η πώληση του επιβλητικού σπιτιού είναι προς το τέλος της, αλλά η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση της συζύγου του Φώτη, Τζένιφερ Ντούλος, πήγε και πάλι στο συγκεκριμένο σπίτι για νέες έρευνες, αφού το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Η συγκεκριμένη κατοικία έχει ερευνηθεί πολλές φορές από τις Αρχές, καθώς το μυστήριο σχετικά με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει ακόμη λυθεί. Όταν η πρώην σύζυγος του Φώτη Ντούλου έφυγε από το σπίτι αυτό, μετακόμισε στην Νέα Κανά του Κονέκτικατ. Στις 24 Μαϊού 2019 εξαφανίστηκε, λίγο μετά αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο.

Η αστυνομία τον Ιανουάριο του 2020 κατηγόρησε τον Φώτη Ντούλο για την δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι της και την μεταφορά του πτώματος, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη. Από την πρώτη στιγμή ο Ντούλος αρνιόταν τις κατηγορίες και τον Ιανουάριο του 2020 πραγματοποίησε απόπειρα αυτοκτονίας. Βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού, που έχει βγει προς πώληση, έχοντας δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα. Δίπλα του βρέθηκαν φωτογραφίες των πέντε παιδιών του, μαζί με ένα σημείωμα υπογεγραμμένο από τον ίδιο. «Εάν το διαβάζετε αυτό, δεν υπάρχω πια» έγραφε ο Φώτης Ντούλος. Είπε ότι δεν ήθελε να περάσει ούτε μία ώρα παραπάνω στην φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα απεβίωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σπίτι των έξι υπνοδωματίων με έκταση 930 τετραγωνικά μέτρα βρίσκεται στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ. Η τιμή πώλησης της κατοικίας είναι αισθητά χαμηλότερη από τα 4,35 εκατομμύρια δολάρια τα οποία ήθελε να πουλήσει το σπίτι ο Ελληνοαμερικανός εργολάβος, στα τέλη του 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.