ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία στα Χανιά: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο Νορβηγός που σκότωσε την 54χρονη σύντροφό του

Δολοφονία στα Χανιά: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο Νορβηγός που σκότωσε την 54χρονη σύντροφό του

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 48χρονος Νορβηγός ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 54χρονη σύντροφό του στα Μεσκλά Χανίων.

Ο Εισαγγελέας του έχει ήδη απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, ο 48χρονος προανακριτικά ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τίποτα ενώ ανέφερε ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ όπως και η 54χρονη σύντροφος του. Ανέφερε επίσης πως είχαν προστριβές σαν ζευγάρι και πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει.

Σημειώνεται ότι του προτάθηκε να του διορίσουν συνήγορο υπεράσπισης, εκείνος όμως είπε ότι θα βρει, μέσω της πρεσβείας της Νορβηγίας.

Δολοφονία στα Χανιά: Η 54χρονη μαχαιρώθηκε 14 φορές

Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση στο σώμα της 54χρονης εντοπίστηκαν 14 μαχαιριές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδια πηγής, το πόρισμα του Ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος έκανε από την αρχή λόγο για ανθρωποκτονία, επιβεβαιώνει την αγριότητα του εγκλήματος μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη: «Το θύμα έφερε δεκατέσσερις κακώσεις από νύσσον τέμνων όργανο (μαχαίρι) τραχηλικά, αυχενικά, προσώπου καθώς και μια κάκωση αριστερά μασχαλιαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις δεκατέσσερις κακώσεις, οι οκτώ ήταν τραύματα – τομής και οι έξι εκδορές, ενώ από τα οκτώ τραύματα – τομής, μόνο μία ήταν θανατηφόρα, στη δεξιά, πλάγια τραχηλική χώρα η οποία επέφερε ρήξη της δεξιάς καρωτίδας με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια αίματος και τον θάνατο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.