ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θεσσαλονίκη: Δύο νεαροί οι δράστες των πυροβολισμών επί της Καραμανλή

Θεσσαλονίκη: Δύο νεαροί οι δράστες των πυροβολισμών επί της Καραμανλή

Δύο νεαροί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς, το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξιχνίασε την υπόθεση και τα κίνητρα της πράξης τους αποδίδονται σε οπαδικές διαφορές.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο θύματα της επίθεσης, λίγες ώρες μετά το συμβάν, σε ιδιωτική κλινική, όπου είχαν απευθυνθεί για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Καθώς κρίθηκε από τους γιατρούς ότι τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη διαλεύκανση του περιστατικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους που εξέτασαν μαρτυρίες περιοίκων αλλά και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Από το σημείο της ένοπλης συμπλοκής (επί της οδού Κ. Καραμανλή) περισυνελέγησαν κάλυκες, από τους οποίους ένας ήταν «σφηνωμένος» στην πρόσοψη καταστήματος, ενώ εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος που αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι τα θύματα έφεραν διακριτικά ομάδας, γεγονός που έστρεψε τις έρευνες στην εκδοχή των οπαδικών διαφορών. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στα όρια του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.