Ζεφύρι: Νεκρή 27χρονη από φωτιά – Χαροπαλεύει ο γιος της

Ζεφύρι: Νεκρή 27χρονη από φωτιά – Χαροπαλεύει ο γιος της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη με καταγωγή από τη Λαμία η οποία ζούσε στο Ζεφύρι Αττικής. Κινδυνεύσουν τα δύο μικρά παιδιά της, ενώ ο 12χρονος γιος της έχει τραυματιστεί και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η κοπέλα διέμενε στο Ζεφύρι μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Ένα αγόρι 12 ετών, ένα κορίτσι 10 ετών και ένα ακόμη αγόρι 4 ετών.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί το Σαββάτου 16 Ιανουαρίου. Όλα ξεκίνησαν την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν μέσα στο σπίτι όταν ξαφνικά σύμφωνα με την μαρτυρία του συζύγου ακούστηκε ένας θόρυβος.

Η κοπέλα τον ξύπνησε και αυτός πήγε στο σαλόνι για να δει τι συνέβαινε. Ο θόρυβος ερχόταν από το air condition και πριν προλάβει καν να αντιδράσει ο άνδρας, έγινε έκρηξη και το σπίτι γέμισε καπνό.

Ο καναπές που κοιμόταν ο 12χρονος τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο σαλόνι.

Συγγενείς της κοπέλας ο πατέρας προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένεια του.

Η πόρτα ασφαλείας που είχε το σπίτι δεν άνοιγε. Επίσης τα παράθυρα ήταν ηλεκτρικά και ασφάλειας. Η προσπάθεια του να βγει από κει έπεσε στο κενό. Παράλληλα οι γείτονες που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι δεν μπορούσαν να μπουν για να βοηθήσουν.

Μέσα στο σπίτι επικρατούσε πανικός. Παντού υπήρχε καπνός και οι φλόγες έκαιγαν το σαλόνι. Ο πατέρας δεν μπορούσε να μιλήσει με την Ειρήνη που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο.

Τελικά κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγάλει το ένα μετά το άλλο τα παιδιά, που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τα δύο μικρότερα, πλέον, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύονται σε θάλαμο. Ο 12χρονος όμως με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς όμως η 27χρονη Λαμιώτισσα δεν πρόλαβε να βγει. Ο σύζυγος της την βρήκε νεκρή, στο υπνοδωμάτιο τους. Δεν είχε εγκαύματα και ο θάνατος της οφείλεται σε ασφυξία από τον καπνό που εισέπνευσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.