ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια του 49χρονου που σκότωσε τη γιαγιά του – «Γιατί με φέρατε εδώ»

Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια του 49χρονου που σκότωσε τη γιαγιά του – «Γιατί με φέρατε εδώ»

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου, ο εγγονός που μαχαίρωσε και σκότωσε τη γιαγιά του μέσα στο διαμέρισμά τους στην Καλλιθέα.

«Γιατί με φέρατε εδώ», ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς ο 49χρονος άντρας που μαχαίρωσε με δύο μαχαίρια μέχρι θανάτου τη γιαγιά του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγινα το πρωί της Παρασκευής. Εγγονές και ηλικιωμένη φέρεται να είχαν μια διαφωνία μεταξύ τους. Ο 49χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έπαθε αμόκ και άρχισε να μαχαιρώνει τη γιαγιά του. Μάταια η μητέρα του προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η γυναίκα καλούσε έντρομη σε βοήθεια και ο εγγονός της, κρατώντας στο χέρι το ένα από τα δύο μαχαίρια, προσπαθούσε να φύγει από την πολυκατοικία. Ένας από τους αστυνομικούς που έφτασαν στον σημείο τον εντόπισε στην είσοδο την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει και τον συνέλαβαν.

Η 90χρονη είχε σοβαρά τραύματα κυρίως στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.