ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι δύο ληστές, σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες οι οποίοι εισέβαλλαν στο υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, λίγο πριν τις 6.00μμ του Σαββάτου στην περιοχή του Ευόσμου, χρησιμοποίησαν καραμπίνα για να απειλήσουν το προσωπικό της επιχείρησης και να αρπάξουν τις εισπράξεις.

Ο ένας δράστης φορούσε κόκκινο μπουφάν και λευκό κράνος για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ ο δεύτερος, μαύρο μπουφάν και κράνος.

​Ο πρώτος, όπως βλέπετε στο βίντεο, κρατούσε το όπλο και απειλούσε προσωπικό και πελάτες να συνεργαστούν, ενώ ο δεύτερος, αυτό που έκανε κυρίως ήταν να μαζέψει τα χρήματα από τα ταμεία και να τα βάλει σε έναν σάκο. Μάλιστα φαίνεται να σκύβει και στο πάτωμα για να μαζέψει ίσως χρήματα που έπεσαν κάτω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο δράστες εκτός από τα καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χρησιμοποιούσαν και γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με τους δράστες να φεύγουν στη συνέχεια με μηχανή την οποία είχαν παρκάρει έξω από το σούπερ μάρκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.