Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο προπονητής – «Θα λάμψει η αλήθεια» είπε

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο προπονητής – «Θα λάμψει η αλήθεια» είπε

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή τις επόμενες ημέρες πήρε 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας.

Ο 38χρονος προπονητής βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή ζήτησε από τους δημοσιογράφους να «κάνουν υπομονή», καθώς η αλήθεια, όπως είπε «θα λάμψει».

Αστυνομικοί τον συνόδευσαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέσα στο βαν της αστυνομίας, με το οποίο θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος είχε φτάσει νωρίτερα στην πρώην σχολή Ευελπίδων, λέγοντας στους δημοσιογράφους- προκλητικά- «Στον Σπύρο να πάτε για να μάθετε την αλήθεια τι γινόταν στο σπίτι του!», αναφερόμενος στον πατέρα της 11χρονης, που κατηγορείται πως βίασε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.