ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας καταγγέλλει τον προπονητή της για σεξουαλική παρενόχληση & απρεπείς χειρονομίες

Παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας καταγγέλλει τον προπονητή της για σεξουαλική παρενόχληση & απρεπείς χειρονομίες

Μια νέα καταγγελία ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας από παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας εναντίον του προπονητή της.

Συγκεκριμένα, τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και απρεπείς χειρονομίες εναντίον εκείνης, της αδερφής της αλλά και συναθλητριών τους.

​Ο φάκελος με τις ανατριχιαστικές περιγραφές βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας μπαίνει μπροστά και επιχειρεί να σπάσει ένα ακόμα απόστημα, καταγγέλλοντας απαράδεκτες και εξευτελιστικές πράξεις από τον προπονητή της.

Όπως ισχυρίζεται, της είχε πει ότι στον βωμό του πρωταθλητισμού, ακόμα και βιασμοί επιτρέπονται!

«Αν προπονείσαι από τα 12 σου έτη και έχεις φτάσει στα 22 και ένα βήμα πριν από μία ολυμπιακή διάκριση, και σε εξυβρίσει χυδαία ο προπονητής σου γιατί έχει νεύρα, δεν πρόκειται να βγάλεις άχνα. Ούτε έχεις την επιλογή να φύγεις. Παίζεται το μέλλον σου. Το πρόβλημα ξεκινάει από εξυβρίσεις και μπορεί να φτάσει μέχρι τον βιασμό και τις απειλές» περιγράφει η παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Η χρυσή αθλήτρια στο πολυσέλιδο υπόμνημά της μιλά για σεξουαλική παρενόχληση και της αδερφής της από τον ίδιο άνθρωπο.

«Τον Ιούλιο του 2017 ζητήθηκε από την αδελφή μου, ηλικίας 16 ετών τότε, να δείξει μία άσκηση. Η Μ. δίστασε, γιατί τα χέρια της ήταν γεμάτα φουσκάλες, κάτι συνηθισμένο στους κωπηλάτες. Τότε ο Κ. σχολίασε “από το κουπί είναι ή από τίποτα άλλο;”, υπονοώντας εμφανώς πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα» συνεχίζει η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας.

Η μητέρα τους μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε πως η ομερτά τελείωσε! «Ό,τι έχουν να πουν θα το πουν στον εισαγγελέα» είπε.

Η 22χρονη μίλησε όχι μόνο για όσα βίωσε εκείνη και η αδερφή της, αλλά και άλλες συναθλήτριες. Και όχι μόνο από έναν προπονητή.

«Το καλοκαίρι του έτους 2020, ενώ η αθλήτρια Ι. Ν. καθάριζε το στρώμα στο γυμναστήριο στο κοινόβιο του Σχοινιά, ο Β. Χ., επίσης ομοσπονδιακός προπονητής, την είδε να είναι στα τέσσερα, και σχολίασε «έτσι γίνεται Ισμήνη η δουλειά, στα τέσσερα». Θαρρώ πως η αθλήτρια ήταν ανήλικη» σημειώνει η παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Τι είπε η αθλήτρια της εθνικής ομάδας κωπηλασίας

Η αθλήτρια Ι.Ν μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για όσα συνέβαιναν. «Προπονητές της εθνικής έμπαιναν σε δωμάτια αθλητριών και τις έχουν βρει με τα εσώρουχα» περιέγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έθεσε σε διαθεσιμότητα τους δυο προπονητές πριν λίγες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.