Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στα Χανιά

Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στα Χανιά

Έναν 34χρονο Έλληνα, έπιασαν οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Χανίων, οπλισμένο με ένα πιστόλι Beretta που είχε έξι σφαίρες στη γεμιστήρα όταν σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Και δεν ήταν το μόνο, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, αλλά και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν  το σπίτι του 34χρονου στην συνοικία της Νέας Χώρας, βρήκαν ακόμη ένα πιστόλι Zastava των 9 χιλιοστών με οκτώ σφαίρες στη γεμιστήρα, αλλά και 131 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος. Ο νεαρός είχε και ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Μάλινχερ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με 89 σφαίρες, ενώ έκρυβε στην αυλή του σπιτιού και μια συσκευασία με 380 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

«Σκιά» ενός 56χρονου για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών είχαν γίνει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, αλλά εκείνος δεν τους είχε αντιληφθεί και τους οδήγησε στο χωράφι όπου είχε… θάψει το παράνομο εμπόρευμά του. Οι αστυνομικοί επενέβησαν τη στιγμή που προσπαθούσε να ανασύρει από την «καβάντζα» σε αγροτική περιοχή του Ακρωτηρίου μια αυτοσχέδια συσκευασία με 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τον συνέλαβαν. Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 20 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα χασίς, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και 1.825 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.