Συνελήφθη 88χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Ρόδο

Συνελήφθη 88χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Ρόδο

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται 88χρονος κάτοικος Ρόδου, που πυροβόλησε και τραυμάτισε συγχωριανό του για κτηματικές διαφορές.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί σε αγροτική περιοχή της δημοτικής ενότητας Καμείρου, όταν ο ηλικιωμένος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο 68χρονο, με αφορμή μεταξύ τους κτηματικές διαφορές.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκείμενου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης, αρχικά ετράπη σε φυγή για να συλληφθεί αργά το βράδυ από τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ο 88χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς υπαίθριο χώρο, σε μικρή απόσταση από το σημείο του περιστατικού, όπου είχε επιμελώς αποκρύψει το κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.