ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσσαλονίκη: Ισόβια για την άγρια δολοφονία ψυχίατρου το 2011

Θεσσαλονίκη: Ισόβια για την άγρια δολοφονία ψυχίατρου το 2011

Οι δύο ομογενείς που κατηγορούνταν για την άγρια δολοφονία 46χρονου ψυχιάτρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Δεκέμβριο του 2011, καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη.

Οι δύο τοξικομανείς που παρακολουθούσαν προγράμματα υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ, όπου και γνωρίστηκαν, «επισκέφτηκαν» στο ιατρείο του τον γιατρό προκειμένου να τους χορηγήσει συνταγή για να προμηθευτούν ναρκωτικά χάπια.

Η άρνηση του τελευταίου όμως να το πράξει «όπλισε» τα χέρια των δύο ομογενών, οι οποίοι, αφού χτύπησαν με σουγιά το θύμα τους, στη συνέχεια το φίμωσαν και το έδεσαν χειροπόδαρα, με συνέπεια να βρει φρικτό θάνατο. Μάλιστα, φεύγοντας από το ιατρείο, το πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Απολογούμενοι στο δικαστήριο, οι δύο κατηγορούμενοι, 45 και 34 ετών αντίστοιχα, επέρριψαν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για τη δολοφονία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.