Απειλούν πάλι με εκτέλεση τον Π.Δημητριάδη

Απειλούν πάλι με εκτέλεση τον Π.Δημητριάδη

Με θάνατο απειλούν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Πανίκο Δημητριάδη.

Την Πέμπτη, άγνωστοι που υπογράφουν ως “Α.Χ. Εκτελεστές” απέστειλαν επιστολή στη κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης”, προειδοποιώντας τον Κεντρικό Τραπεζίτη και την οικογένεια του με εκτέλεση. Στην επιστολή αναφέρεται πως οι μέρες του κ. Δημητριάδη είναι πολύ λίγες και η “κκελέ γτου είναι μεσ’ την βούρκα” (δηλαδή το κεφάλι του είναι κομμένο. Είναι καταδικασμένος). Οι άγνωστοι ζητούν από τον Κεντρικό Τραπεζίτη της Κύπρου να παραιτηθεί για να γλιτώσει, καθώς όπως υποστηρίζουν είναι καταστροφέας του τόπου και δεν συνετίσθηκε με τις προειδοποιήσεις που του έγιναν.

Η απειλητική επιστολή έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας “Πολίτης” με το ταχυδρομείο και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία η οποία αναζητεί τον αποστολέα. Πριν λίγες μέρες εστάλη ακόμα μία απειλητική επιστολή στην ίδια εφημερίδα με την οποία διατυπώνονταν απειλές ενατίον του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη.

Ο κ. Δημητριάδης έχει φυγαδεύσει εδώ και μέρες την οικογένεια του στο εξωτερικό, ενώ η κυπριακή αστυνομία έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας τόσο για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και για τον Κεντρικό Τραπεζίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.