ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θάνατος 23χρονου στην Κεφαλονιά: Πραγματογνώμονας θα εξετάσει το αυτοκίνητο του

Θάνατος 23χρονου στην Κεφαλονιά: Πραγματογνώμονας θα εξετάσει το αυτοκίνητο του

Απαντήσεις στο ερώτημα αν ο 23χρονος αυτοκτόνησε εξαιτίας bullying που δεχόταν στο στρατό που υπηρετούσε τη θητεία του αναζητούν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κυριάκος Ευαγγελάτος ο οποίος έκανε βουτιά θανάτου στη θάλασσα πριν από περίπου μια εβδομάδα στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στην Κεφαλονιά.

Σήμερα το μεσημέρι ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια θα βρεθεί στο λιμάνι του Αργοστολίου για να εξετάσει το μοιραίο όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 23χρονος.

Παράλληλα, η οικογένεια έχει ήδη αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία εκείνα που θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας Ευαγγελάτου περί ψυχολογικής βίας και καψωνιών που γίνονταν εις βάρος του Κυριάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του 23χρονου κ. Γεράσιμος Ευαγγελάτος έχει ήδη μιλήσει και με τον Ταξίαρχο στο στρατόπεδο της Πάτρας όπου υπηρετούσε τελευταία ο γιος του, ενώ έχει και στη διάθεσή του μαρτυρία ατόμου από την Πάτρα σχετικά με την συμπεριφορά ενός βαθμοφόρου του στρατοπέδου, και κατά πόσο αυτή επηρέαζε τη ζωή του Κυριάκου εκεί, στο λίγο διάστημα που είχε υπηρετήσει από τις 24 Ιανουαρίου όπου και παρουσιάστηκε μετά από μετάθεση που πήρε από τη Θήβα. Μαρτυρία την οποία φυσικά εξετάζει με πολύ μεγάλη προσοχή ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πάντως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στρατιωτική ΕΔΕ όπου σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, οι πρώτες ενδείξεις από την έρευνα δεν αποδεικνύουν ότι ο νεαρός Κεφαλονίτης δεχόταν bullying κατά τη θητεία του.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.