Κυψέλη: Δείτε τι εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στην παράνομη λέσχη που συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής

Κυψέλη: Δείτε τι εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στην παράνομη λέσχη που συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής

Γνωστός τραγουδιστής είναι μεταξύ 18 ατόμων που συνελήφθησαν προχτές, μετά από έφοδο της Αστυνομίας σε παράνομη λέσχη στην Κυψέλη να παίζουν τυχερά παιχνίδια, χωρίς, επιπλέον, να τηρούν τους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς της covid-19.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς είχε εγκαταστημένες στην λέσχη τρεις κάμερες απέξω και τρεις μέσα, καταγράφοντας τα πάντα.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν:

  • 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»
  • 4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «ρουλέτα»
  • 5 παιγνιομηχανήματα με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»
  • ηλεκτρονικός υπολογιστής «server»

Κατασχέθηκαν 23 σκληροί δίσκοι των ανωτέρω υπολογιστών και 5 κάμερες επιτήρησης χώρων. Επιπρόσθετα, σε άπαντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού. Οι συμμετέχοντες στον παράνομο τζόγο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ ο υπεύθυνος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.