ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Lamanif: Για ναρκωτικά συνελήφθη αρχικά η 30χρονη «αφέντρα» – Τα στοιχεία που την «καίνε»

Lamanif: Για ναρκωτικά συνελήφθη αρχικά η 30χρονη «αφέντρα» – Τα στοιχεία που την «καίνε»

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, βρίσκεται η 30χρονη η οποία κατηγορείται από τον ράπερ Lamanif για εκβιασμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά συνελήφθη τη Δευτέρα για κατοχή ναρκωτικών.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της υπόθεσης εκβιασμού -η οποία ήταν και ο λόγος που η γυναίκα αναζητείτο- κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένας σκληρός δίσκος και η μονάδα του υπολογιστή της.

Η έως τώρα έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει πλήθος ηλεκτρονικών πειστηρίων.

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να βρεθούν όσοι εμπλέκονται στη δημοσίευση του «ροζ» βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 24χρονος σε προσωπικές ερωτικές στιγμές.

«Θα τους πιάσουμε» λένε στο ίδιο μέσο.

Κι άλλα «σκοτεινά μυστικά»;

Οι Αρχές εκτιμούν πως η σύλληψη της γυναίκας θα φέρει εξελίξεις και θα προκύψουν και άλλα «σκοτεινά μυστικά».

Πιθανώς να εμφανιστεί κι άλλο πρόσωπο, είτε γυναίκα είτε άνδρας, που να είχε αναλάβει τον ρόλο του «καμεραμάν».

​Οι ίδιες αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι άτομα με τέτοιου είδους ερωτικές αναζητήσεις συχνά συμμετέχουν σε σεξουαλικά παιχνίδια «αναγνώρισης» και δεν αποκλείεται έτσι να υπάρχει κάποιο κεντρικό διαχειριστικό κύκλωμα.

Η πολύπλοκη αυτή υπόθεση έχει να κάνει με δύο ξεχωριστές πτυχές, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Η μία σχετίζεται με τον εκβιασμό του ράπερ για βίντεο που εμφανίζεται σε προσωπικές στιγμές, ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με το ότι το εν λόγω βίντεο διακινήθηκε σε ιστορίες στο Instagram και σε άλλα social media, χωρίς τη θέλησή του από «αντίπαλό» του όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Της είχε δώσει χρήματα μία φορά

Ο 24χρονος σε συνομιλία με αστυνομικό είπε ότι η ιστορία ξεκίνησε όταν η κοπέλα που φέρεται να είναι η «εικονολήπτρια» πριν καιρό του είχε ζητήσει χρήματα για το «ροζ» βίντεο.

​Όταν, ωστόσο, για δεύτερη φορά δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά, το έδωσε σε ανταγωνιστή του. Άγνωστο παραμένει εάν το έκανε για οικονομικούς λόγους ή για αντεκδίκηση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όποιος ανήρτησε το βίντεο δεν το έκανε για χρήματα αλλά για να κυριαρχήσει στον «ιδιότυπο πόλεμο» που διεξάγεται στον χώρο αυτής της μουσικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών η υπόθεση «έχει αρκετό ψωμί» και δεν αποκλείεται η Εισαγγελία να παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα ώστε να διερευνηθούν συγκεκριμένες πτυχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.