ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον 27χρονο που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τομ παππού του

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον 27χρονο που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τομ παππού του

Η ποινή του 27χρονου ο οποίος τον Απρίλιο του 2013 κατηγορείται ότι σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον 65χρονο παππού του, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, μειώθηκε από τα 15 στα 10 χρόνια.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε εκ νέου ένοχο για τη δολοφονία, αναγνωρίζοντας και δεύτερο ελαφρυντικό, αυτό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, συμπληρωματικά σε αυτό της μετεφηβικής ηλικίας, που είχε λάβει στο πρωτόδικο δικαστήριο, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Έτσι, η ποινή του μειώθηκε από τα 15 στα 10 χρόνια κάθειρξης (και επιπλέον τρεις μήνες). Σημειώνεται ότι, ο νεαρός έχει αποφυλακιστεί καθώς συμπλήρωσε τις προϋποθέσεις της υφ’ όρον απόλυσης. Από την αποδεικτική διαδικασία προέκυψε ότι η σχέση του νεαρού με τον παππού του ήταν προβληματική.

Αιτία φέρεται να στάθηκε η εμπλοκή του γονιών του κατηγορούμενου στην υπόθεση των «λευκών» γάμων, η οποία είχε αποκαλυφθεί λίγους μήνες νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό πρόσωπο την μητέρα του δράστη.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, αποκαλύφθηκε ότι ο 65χρονος θεωρούσε υπεύθυνη την νύφη του για το γεγονός ότι είχε προφυλακιστεί ο σύζυγός της και ο γιος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην απολογία του ανέφερε ότι κατά την τέλεση της πράξης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν ήξερε τι έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.