Στα χέρια των Αρχών ζευγάρι Ρομα που έκλεβε αυτοκίνητα σε Νάουσα και Θεσσαλονίκη

Στα χέρια των Αρχών ζευγάρι Ρομα που έκλεβε αυτοκίνητα σε Νάουσα και Θεσσαλονίκη

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν δύο Ρομά την στιγμή που είχαν σπάσει το τζάμι ενός οχήματος στο άλσος του Αγίου Νικολάου, σε προσπάθεια να διαρρήξουν το Ι.Χ.

Οι ίδιοι κινούνταν με νοικιασμένο όχημα από την Θεσσαλονίκη, κάτι που προκάλεσε ερωτήματα στους αστυνομικούς.

Το νοικιασμένο αυτοκίνητο είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο συγκεκριμένο άλσος, όπου οι δυο Ρομά ηλικίας 24 και 21 χρόνων διέρρηξαν δυο οχήματα και έκλεψαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Για τον εντοπισμό του είχαν εκδοθεί αναζητήσεις, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το άλσος.

Έτσι, έπιασαν επ’ αυτοφώρω τους δράστες, παρ’ όλο που προσπάθησαν να διαφύγουν με το χρηματικό ποσό που είχαν αρπάξει από το Ι.Χ. και βρήκαν στην κατοχή τους 148 ευρώ και έξι κινητά τηλέφωνα, ενώ στο όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχαν ρημάξει κυριολεκτικά τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και στην Θεσσαλονίκη, όπου θα προσαχθούν στον εισαγγελέα μόλις απολογηθούν στον ανακριτή Βέροιας για τις κλοπές που έκαναν στη Νάουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.