ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συγκλονιστική κίνηση από άνεργο στη Σύρο – Παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα

Συγκλονιστική κίνηση από άνεργο στη Σύρο – Παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα

Ένα απίστευτο σκηνικό πραγματοποιήθηκε στη Σύρο, όταν ένα άνδρας βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου από τη Σύρο περπατούσε στο κέντρο της Ερμούπολης, όταν είδε πεσμένο το πορτοφόλι που περιείχε 520 ευρώ σε χαρτονομίσματα. Χωρίς να μπει ούτε για μια στιγμή στον πειρασμό να κρατήσει τα χρήματα, πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα και το παρέδωσε στον αξιωματικό υπηρεσίας αναφέρει το Cyclades24.

Ο Γιάννης – ύψους 2.05 εκατοστών – είναι παιδί του μόχθου, με λιγοστή δουλειά αναζητά με το κιάλι… το μεροκάματο και κάνει τα πάντα προκειμένου να βγάλει το ψωμί του. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκει πορτοφόλι… Στις 21 Μαρτίου είχε βρει ξανά πορτοφόλι και το είχε παραδώσει στην αστυνομία!

Μία αξιέπαινη πράξη που αξίζει χιλιάδες συγχαρητήρια αφού αν και άνεργος, επέλεξε να μην κρατήσει τα ξένα λεφτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεώρησα ότι ήταν υποχρέωση μου να το παραδώσω, παρότι είναι δύσκολοι καιροί για όλους μας», είπε ο Γιάννης στο Cyclades24.gr με υπερηφάνεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.