ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φοβούνται επιθέσεις με δέματα βόμβες – Αποκαλυπτικό έγγραφο της Αστυνομίας

Φοβούνται επιθέσεις με δέματα βόμβες – Αποκαλυπτικό έγγραφο της Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία έστειλε έγγραφο στις 2 Μαρτίου, στο οποίο υπάρχει επισήμανση ότι ίσως τις επόμενες ημέρες επιχειρηθεί αποστολή εκρηκτικών μηχανισμών μέσω της αλληλογραφίας.

Σύμφωνα με “Το Βήμα της Κυριακής” το έγγραφο έχει τίτλο «Μέτρα ασφαλείας εισερχόμενης αλληλογραφίας» και αναφέρει ότι η μέθοδος αυτή αποτελεί επιθυμητό αν όχι επιλεγμένο τρόπο δράσης ενόπλων οργανώσεων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες διεθνώς.

Ίσως αυτή είναι μία μέθοδος που προτιμηθεί από τους δράστες, λόγω και των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, όπως είπε στο MEGA ο συντάκτης του “Βήματος” Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε μέτρα ασφαλείας σε 1.000 στόχους λόγω της τρέχουσας κατάστασης, ενώ έχει ζητήσει τη φρούρηση στρατιωτικών αποθηκών με όπλα και εκρηκτικά, για να μην κλαπούν και χρησιμοποιηθούν σε ένοπλες επιθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.