ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαλεσίνα: Ο έλεγχος της αστυνομίας έγινε καταδίωξη

Μαλεσίνα: Ο έλεγχος της αστυνομίας έγινε καταδίωξη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr γύρω στις 4:00΄ το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο, που επέβαιναν δυο νεαροί, το οποίο κινουταν στην περιοχή του Θεολόγου και το θεώρησαν ύποπτο.

Ο οδηγός όμως δεν σταματησε στο σήμα που του έγινε. Μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπαθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε μέσα στη Μαλεσίνα, όπου οι κάτοικοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας τους τις σειρήνες από το περιπολικό που καταδίωκε το αυτοκίνητο των νεαρών.

Τελικά οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο των νεαρών άμεσα στη Μαλεσίνα.

Όπως αποδείχτηκε ο 18χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο και με την κατηγορία της απείθειας, επειδή δεν σταματησε για τον έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης τόσο στον οδηγό, όσο και στον συνομήλικο φίλο του που ήταν συνοδηγός επιβλήθηκε και πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.