ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη φυγόποινος με τρεις καταδίκες στον Πύργο – Εγκλείστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα

Συνελήφθη φυγόποινος με τρεις καταδίκες στον Πύργο – Εγκλείστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, συνέλαβαν στον Πύργο, έναν Έλληνα, του οποίου εκκρεμούσαν εις βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Μάλιστα, να αναφερθεί πως με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, εγκλείστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί με αποφάσεις του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πύργου για παραβίαση της φορολογικής νομοθεσίας, του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας για κλοπή και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για διακεκριμένη κλοπή! Έτσι, θα εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών που του είχε επιβληθεί.

Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου σε έναν Έλληνα που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για υπόθεση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών.

Την ίδια τύχη είχε και ένας Έλληνας που συνελήφθη στον Παλαμά Καρδίτσας

από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παραβίαση της χορήγησης προθεσμιών.

Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη τη χώρα

Κόρινθος: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 27χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου για σύσταση και συμμορία, διακεκριμένες κλοπές και ληστεία.

Άργος: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών ένας 41χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή.

Κιάτο: Συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σικυωνίων μια 60χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για απάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κεφαλονιά: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αργοστολίου ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Κεφαλληνίας για κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.