ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αχαΐα: Συνελήφθησαν τρία άτομα που άρπαξαν γυναίκα από αρτοποιείο

Αχαΐα: Συνελήφθησαν τρία άτομα που άρπαξαν γυναίκα από αρτοποιείο

Στην σύλληψη τριών ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Πάτρας, καθώς υπό την απειλή όπλου απήγαγαν μία γυναίκα από αρτοποιείο.

Δεδομένου πως ο ένας από τους δράστες και φερόμενος ως πρωταγωνιστής της αρπαγής της γυναίκας είναι από την Πάτρα, οι υποψίες για την πιθανή μετακίνησή του στράφηκαν στην πόλη αυτή, σύμφωνα με το tempo24.news.

Έτσι, εντόπισαν τους δράστες στην εθνική Αθηνών – Πατρών και ακινητοποίησαν το όχημά τους. Μάλιστα, τα στοιχεία του αυτοκινήτου παρέπεμπαν σε κάτοικο Πάτρας.

Στη διάρκεια της επιχείρησης στήθηκαν μπλόκα σε πολλά σημεία της Ολυμπίας Οδού, με έμφαση στην περιοχή της Πούντας, όπου τελικά το όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.

Ο ιδιοκτήτης φέρεται να ήταν εντός του οχήματος, μαζί με έναν ή δύο αλλοδαπούς, όχι όμως η γυναίκα την οποία πληροφορίες θέλουν να άφησαν σε κάποιο σημείο της διαδρομής.

Οι συληφθέντες πλέον θα οδηγηθούν από το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας στον Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κάτοικος Πάτρας (γνωστός στις αρχές) κατηγορείται μεταξύ άλλων για αρπαγή, παράνομη κατακράτηση παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.